Enemmän minusta

Olin ensimmäistä kertaa ehdokkaana keväällä 2021 kuntavaaleissa. Itsellenikin yllätykseksi pääsin läpi heti. Olen nyt siis Liedon kunnanvaltuutettu sekä myös kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen kaudella 2021-2025. Kokemusta politiikasta ei siis minulla ole vielä kovin paljon, mutta sen tiedän, että sen teen, mitä lupaan.

Luonteeltani olen täsmällinen ja tarkka, rehellinen ja reilu. Pyrin löytämään perusteet asioille plussineen ja miinuksineen, jotta voin ottaa asioihin kantaa kokonaisuus huomioiden.

Erilaisissa työtehtävissäni olen tarvinnut vahvaa organisointi- ja yhteistyökykyäni. Omaa mielipidettäni en salaile, mutta en silti sitä ole itsekkäästi tarjoilemassa, vaan mieluusti kuuntelen toista ensin. Haluan toimia siten, että kaikilla osallisilla on mahdollisuus tulla huomioiduiksi ja että kaikkia kohdellaan oikeudenmukaisesti.

Minua on kuvailtu sanoilla luotettava, iloinen, avulias ja ystävällinen. Uskon, että näistä kaikista on hyötyä myös päättäjän tehtävässä. Siinä roolissa kuitenkin tarvitaan eniten sitä, että on ihminen ihmiselle.